Malgot Eszter

Malgot Eszter

Mediátor,
pszichológus

„Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart.”

(Seneca)

Szeretettel üdvözlöm!

Malgot Eszter vagyok, integratív zeneterapeuta, NLP tréner, mediátor.

Köszönöm, hogy érdeklődik irántam.

Több száz órányi, különböző módszerekkel elvégzett sajátélmény tapasztalata alapján meggyőződtem arról, hogy a terápiás munkában az integratív módszer a leghatékonyabb, hiszen ennek segítségével a terapeuta a hozzá segítségért fordulót úgy képes a változás útján kísérni, hogy közben rugalmasan alkalmazkodik annak személyiségéhez és problémájához.

Mivel a terapeuta a személyiségével gyógyít, kiemelt fontosságúnak tartom az állandó személyiségfejlesztést, önismereti munkát. Ha egy módszer a saját fejlődésemben hatékonynak bizonyul, igyekszem kiképződni belőle, hogy másoknak is lehetőséget tudjak biztosítani a változásra, a fejlődésre. A zeneterápiás, művészetterápiás, integratív hipnoterápiás önismereti folyamatok mellett, kiemelt jelentőséggel bír számomra a pszichodráma, melynek egyes elemei jól használhatók egyéni terápiában is.

Korábban évekig taiji-ztam, jelenleg jógázom.

Az EMMI Budapesti Javítóintézetében dolgozom integratív terapeutaként erőszakos bűncselekmények elkövetésével gyanúsított, előzetes fogvatartásban levő kamaszfiúkkal.

Jöjjön el hozzám,

ha változtatni szeretne valamin az életében,

ha egyszerűen csak tanácstalan valamiben,

ha szeretné jobban megismerni magát,

ha tulajdonképpen minden működik, épp ezért most van energiája arra, hogy gazdagítsa, fejlessze a személyiségét, hogy még harmonikusabbá tudja tenni saját és a környezete mindennapjait,

ha úgy érzi, hogy jó lenne, ha találkoznánk.

Ha segítségre van szüksége, jöjjön el, segítek: megtanítom, hogyan tud segíteni magán.