Kulcsár Krisztina

Kulcsár Krisztina

Coach, pszichodráma vezető

Életünk során, több időszakon mehetünk át. Hol vidám és szomorú, hol pedig boldogtalan, küzdelmekkel teli szakaszokat élünk át. A küzdelmesnek megélt periódusok néha végtelennek tűnnek, és úgy érezzük, összecsaptak a hullámok a fejünk felett, nem találjuk a megoldást, a kiutat.

Ezek a nehézségek adódhatnak külső körülményekből: állásvesztés, gyász, stresszes életmód, kapcsolati problémák, és eredhetnek személyiségfejlődésünk elakadásából is.
Amennyiben úgy érzi, hogy problémájához külső segítséget szeretne igénybe venni, mert nem boldogul egyedül, forduljon hozzám, kérje támogatásomat, hogy segítséget kaphasson helyzetének rálátásában és megoldási alternatívák kimunkálásában.

Ehhez választhatja a tanácsadás, coaching vagy a pszichodráma eszközét.

A társas helyzetek kezelésének fejlesztése nemcsak a magánéletben, hanem a munka világában és az oktatásban is egyre fontosabb feladattá válik. A kiégés veszélye fenyegethet minden olyan területen dolgozót, aki emberekkel, kommunikációval, problémák megoldásával foglalkozik. Ilyen szakmák lehetnek: pszichológusok, orvosok, tanárok, trénerek, szervezetfejlesztők, HR-munkatársak, tanácsadók vagy akár egy nagy cég vezetői is. Nekik ajánlom a coaching mellet a  Bálint-csoportot.

It's a new dawn, new day, new life