Héjja Anna

Héjja Anna

pszichológus
klinikai szakpszichológus
jelölt

Tisztelt Érdeklődő!

Bármilyen élethelyzetben is legyen most, valószínűleg épp megoldást, kiutat, valamiféle változást szeretne. Azt gondolom, hogy ez egy bátor szándék, ami tiszteletre méltó, hiszen támogatást kérni sokszor nehéz vagy zavarba ejtő lehet.

A megoldáshoz vezető út ott van mindannyiunkban, de rögzült szokásaink, magunkkal hozott mintáink vagy egy tragikus életfordulat, veszteség miatt sokszor kiúttalanságot élhetünk meg, vagy azt érezhetjük, nincs választásunk.

Ennek a szorongatottság érzetnek a feloldásához nyújthatok  segítséget Önnek pszichológusként. Közös munkánk során a belső szabadságérzet felkeresésével, megtapasztalásával és felerősítésével, valamint megküzdési eszköztárainak bővítésével támogathatom Önt az úton haladásban, saját megoldásai megtalálásában és kivitelezésében. Az integratív szemléletű terápia során a cél, hogy a korábbi A vagy B megoldások mellé C, D és E verziók is kerülhessenek, amik akár olyan szenvedést okozó helyzetek megváltoztatásához való eszközöket is jelenthetnek, amik most, innen nézve megmásíthatatlannak tűnnek. Mindehhez a közös munkához időt, zavartalanságot és biztonságot a terápiás tér belső szabadsága és keretei nyújthatják. Az ebben megszülető, védettségérzetet adó és hatékony terápiás szövetség által nagyobb hatalmat nyerhet saját élete és jól-léte irányítása, útjai megválasztása felett.

Ha úgy érzi, szeretne a haladásban, útkeresésben vagy az útakadályokkal való megküzdésben szakértő támogatást és bátorítást, és a rólam írtak alapján szimpatikusnak talál, várom megkeresését.

 „Ez a szabadság adta értenem,

hogy lesz még erő lábra állni, bennem.”

/József Attila/