Kasza Zsuzsanna, pszichológus

"Ha megszabadulunk félelmeinktől, és hagyjuk fényünket ragyogni, öntudatlanul is engedélyt adunk a többi embernek arra, hogy velünk együtt boldogok legyenek."

TELEFON:
06-308-458-815
E-MAIL:

Munkámról Merényi Gusztáv Kórház Addiktológia és Rehabilitációs Osztály

Munkámról Merényi Gusztáv Kórház Addiktológia és Rehabilitációs OsztályMunkahely: Merényi Gusztáv Kórház Addiktológiai és Pszichiátriai Rehabilitációs Osztály

Beosztás : Pszichológus, Pszichodráma vezető.      

Munkám során szenvedélybetegekkel és pszichiátriai betegekkel foglalkozom.

Alkalmazott terápiás módszereim igen hatékonynak bizonyulnak a szenvedélybeteg játszmák tudatosítása, kudarcélmények érzelmi feldolgozása, sorskönyvi félelmek feloldása terén.

A terápiás módszer része a transzperszonális pszichológiai elemek alkalmazása, melyek a betegek káros szenvedélyeivel szemben, mint személyiség építő szenvedélyek, katartikus megélési lehetőséget biztosítanak a betegek pszichoszociális rehabilitációjának elérése érdekében.

Feladataim közé tartozik:

  • Pszichológiai szakvélemény készítése, mely kitér az intellektus, a személyiség, a kapcsolatrendszer, az életút, és alkohol,- illetve drogkarrier fontosabb pszichopatológiai összetevőire.
  • Rutin és szükség esetén célzott pszicho-diagnosztikai tesztvizsgálatok felvétele: MAWI, MMPI, Rorschach teszt, és kiegészítő tesztek.
  • Egyéni terápiákat vezetek, melyben az integratív pszichoterápia, a dinamikusan orientált pszichoterápia és a kognitív terápia módszereivel dolgozom.
  • Terápiás pszichodráma csoportot tartok, imaginációs, szimbólumterápiás, és módosult tudatállapotú terápiás elemek felhasználásával.
Bejelentkezés