Hogyan válasszon pszichológust

A pszichológus választás szubjektív és bizalmi alapon történő választás eredménye. Körültekintést igényel jó szakembert találni. Hasznos, ha az ismeretségi körében, ajánlás alapján választ, ha erre nincs lehetősége, az interneten is tud tájékozódni.

Érdemes alaposan informálódni, mielőtt elköteleződik egy pszichológus mellett. Önnek joga van a leendő terapeutája szakmai képzettségéről tájékozódni, kérdéseket feltenni. A pszichológusválasztásnál ezen felül legfontosabb a személyes szimpátia, hogy Ön azt érezze, biztonságban van, elfogadást él meg.

Ha ez nem valósul meg az első néhány találkozás alkalmával, Önnek joga van más terapeutát keresni.

Határozottan állítjuk, hogy pszichológushoz azok az emberek fordulnak, akik hisznek a jobb, boldogabb, teljesebb, örömtelibb életben, önmagukban, akik felelősséget vállalnak az életükért, cselekedeteikért, és elkötelezettek a változás irányában, és ezért aktívan tesznek is.

Minden tiszteletünk a hozzánk forduló embereké, mert bátrak, és szembe mernek nézni a problémáikkal.

Mikor menjen pszichológushoz?

  • Pszichológushoz azok az emberek fordulnak, akik igényesek életük és kapcsolataik minőségére, és hogy aktuális élethelyzetük megoldásában szükségük van egy külső, feltétel nélkül elfogadó, empatikus, támogató, szakmai segítségre.
  • Akik felelősséget éreznek sorsuk alakításáért, és rendelkeznek azzal a belátással, hogy önismeretük fejlesztésével, belső erőforrásaik aktivizálásával, képesek megoldani a problémáikat.
  • Akik hisznek a boldog, szabad, teljesebb élet megvalósításában.
  • Akik hisznek önmagukban.
  • Akik elég bátrak ahhoz, hogy szembenézzenek a problémáikkal, félelmeikkel, és meghaladják őket.

Ha úgy érzi, szeretné megtapasztalni, milyen érzés, amikor elkötelezetten kísérik, amikor kizárólag az Ön lelkének gyógyítása a cél, jelentkezzen, adja meg magának a változás esélyét!

 

Hívjon bennünket, ha készen áll a változásra!