Pszichodráma Vezetők

Kasza Zsuzsa pszichodráma vezető  KASZA ZSUZSANNA

  Pszichodráma vezető

  20 éve kerültem kapcsolatba a pszichodrámával életem, legnehezebb , legválságosabb életaszakaszában, amikor minden, ami addig fontos   volt számomra, egy pillanat alatt vált semmivé. A pszichodráma segítségével életem gyökeresen megváltozott. Hosszú éveken keresztül           tartó, több ezer órát jelentő önismereti munkám segítségével sikerült elérnem a célomat, hogy megvalósíthattam legféltettebb álmaimat, és         boldog, kiegyensúlyozott, teljes, önmegvalósító életet élhetek. A dráma tette lehetővé számomra, hogy megszerettem magam, ezáltal                 képessé váltam szeretetet adni a hozzám fordulóknak, és pontosan tudom, hogyan juthatnak el oda, ahova nekem sikerült elérnem.

  Megtisztelve érzem magam, ha a csoportjaimba járók kezét foghatom, és vezethetem azon azt általam jól ismert mély, fájdalmas, katartikus,     de felemelő úton, ami a céljaik elérésig vezet.


  Szakmai önéletrajz és bemutatkozás

 

Nagy ZsoltNAGY ZSOLT

Pszichodráma asszisztens, közgazdász

Bemutatkozás

Több mint 25 évvel ezelőtt Ayurvédával és jógával kezdődött számomra a világ felfedezése, önismereti és spirituális útonjárásom.

Ekkor kezdtem a pszichodráma és KIP keretein belül az önismereti munkába. Hosszú évek többirányú pszichológiai képzései után, mindig törekedtem tovább tágítani ismereteimet, keresem az újat, próbálom tökéletesíteni az eddig megismerteket és eljuttatni minél több emberhez. Ebben a sokszínű világban a jóga mellett látóterembe került a keleti filozófia (Szankhja, Védánta, Buddhizmus). A nyugati szemléletből többek között, Integrál és Transzperszonális pszichológia. Jelenleg a keleti filozófiát és nyugati pszichológiát egymás mellett megélő, integrál szemléletű gondolkodóként járom az utamat.


A mozgás és sport végig kísér életemen. Maratoni futó és triathlon versenyek adtak megfelelő edzettséget és a jóga lehetőséget ad a szellemi munka és egészséges élet elérésére. Közgazdászként reklámszakmában aktív, sikeres életet élek, míg a keleti filozófia és pszichológia a teljes életemet keretezi át, egy boldog és kiteljesült világgá.


Munka mellett szabadidőmben és hétvégeken segítő tevékenységben, pszichodráma csoportok vezetésében próbálom átadni mindezen tapasztalataimat és tudásomat.

 

Nagy Zsolt

20/598-96-38

nagyzsolt@open1.hu