önismereti pszichodráma csoport

Önismereti pszichodráma csoportot indítunk 2017. ősz elején

Jelentkezz és biztosítsd a helyedet mielőbb.
Helyszín: Budapest XI. ker. Kosztolányi Dezső térnél.
Havi egy alkalommal szombaton vagy vasárnap 9:00 – 17:00 óráig dolgozunk.
Részvételi díj: 18 000 Ft/alkalom

A csoport célja

Azoknak szeretnénk lehetőséget biztosítani, akik részt vettek már korábban valamilyen önismereti folyamatban. Ez lehet egyéni terápia vagy bármilyen más csoportos foglalkozás. Az önismereti munka egy folyamatos, mindig meg-meg újuló lehetőség a fejlődésre. Tovább lehet haladni, ha szeretnél még többet változtatni az életeden, ha új impulzusokra van szükséged, mi biztonságos környezetet nyújtunk ahhoz, hogy magasabb szintre léphess, hogy az érzelmeidben szabad és boldog lehess, míg ez tényleg megvalósul. Ebben a most induló csoportban is egyénre fókuszált módon, mindenkinek a saját ritmusában segítünk, hogy elérje kiválasztott célját.

A csoport keretei
A csoportfoglalkozások havi rendszerességgel szombaton vagy vasárnap 9-17-ig kerülnek megtartásra Budapesten, összesen 180 órában, 18 alkalommal. A csoportba kerülést egy személyes beszélgetés előzi meg.  Ezen a megbeszélésen megismerkedünk, felteheted kérdéseidet és eldöntheted, hogy csatlakozol-e a csoporthoz. A csoport munkájához mély intimitás és bizalom szükséges, ezért a 3. alkalom után, ha szeretnél velünk tovább jönni, akkor közösen elköteleződünk és ez után zártcsoportként dolgozunk tovább. 

 A lélek problémáit feltáró játékaink:

  • pszichodráma, család-állítás
  • rögtönzés, szerepjáték, Playback
  • imagináció, beszélgetés
  • zene, tánc
  • mozgás és meditáció

A csoportos feladatokban megélt siker, segít mindennapi életünk problémáival szembenézni és azokat már könnyedén megoldani, végül részünké válik az önbizalom és lelkierő. Önismereti csoportos munkában átdolgozzuk azt, ami számodra fontos, akár stressz, depresszió,szorongáspárkeresés, elengedés, párkapcsolati feszültségek, szexuális nehézségek, gyerekvállalás, egzisztenciális gondok, krízis, önértékelési problémák vagy önbizalom hiány az élet különböző területein. A csoportos munka mellett lehetőség van egyéni problémakezelésre, személyes munkára, egyéni terápiás konzultációra és életvezetési tanácsadásra is. 

Érdeklődés, információ, jelentkezés:

Kasza Zsuzsanna
Klinikai szakpszichológus
Pszichodráma vezető
Integratív hipnoterapeuta
Tel: 06-30/966-41-00

Email: stabilio.kasza@t-online.hu
 
www.budaipszichologus.hu 

 

Nagy Zsolt

Közgazdász, pszichodráma asszisztens

Tel: 06-20/598-96-38

Email: nagyzsolt@open1.hu

 

vagy a pszichodráma jelentkezési lap kitöltésével.

 

 

Hívjon bennünket, ha készen áll a változásra!