Life coaching, életvezetési tanácsadás

A Life coaching cél, eredmény orientált, problémamegoldó módszer. Olyan támogató, szakértői együttműködés, mely előre meghatározott céllal jön létre.

A coach munka fókuszában adott kérdés, kitűzött cél áll.

A coach-hoz fordulók olyan lelkileg egészséges emberek

  • Akik a mindennapjaikat érintő munkahelyi, családi, párkapcsolati nehézségeiket, elakadásaikat, döntési helyzeteiket külső szakértővel kívánják megvitatni.
  • Akik motivált, nyitott, többre vágyó emberek, akik hisznek saját erejükben, és felmérik helyzetüket, és belátják, hogy életük egy szakaszában szükségük van egy külső szakértő elfogulatlan szakmai segítségére.
  • Akik elég bátrak ahhoz, hogy szembenézzenek nehéz döntésekkel, félelmeikkel, és vállalják vágyaikat, és hisznek álmaik megvalósításában.
  • Akik gyors hatékony megoldást szeretnének találni.
  • Akik őszintén akarnak változtatni életükön
  • Akik kiegyensúlyozott, harmonikus életre vágynak

A coaching eredményei

A fejlesztő beszélgetések után az ügyfél önérvényesítőbb, magabiztosabb, határozottabb, céltudatosabb, kiegyensúlyozottabb lesz.

Life coaching:

Nőknek: női szerep erősítő, női önbizalom, szerelem, szex, érdekérvényesítés, önmegvalósítás, párkapcsolat, életstílus, gyereknevelés.

Férfiaknak: workoholic szindróma, szenvedélybetegségek, párkapcsolati problémák, felelősségvállalás, pszichoszomatikus betegségek, szerelem, szexualitás.

Ha úgy érzi, élete fordulóponthoz ért, ha szeretne céltudatosan változtatni, ha szeretné megvalósítani önmagát, elérni dédelgetett álmait, és ehhez kell egy inspiráció, egy segítő támogató szakmai háttér, jó helyen jár, jelentkezzen.

 

Hívjon bennünket, ha készen áll a változásra!