Női szerepet erősítő csoport

„Nővé válsz, nem születsz.” (Simone de Beauvoir)

„A nő olyan fele a férfinak, mint a nappalnak az éj, a lombnak a virág. (...)
Csak ránézni is gyönyörűség. Hát még ha ő tekint szeretve ránk.
Semmi se szebb, jobb, édesebb.
Testének szépségét felül nem múlhatja a művészetnek semmi remeke. -
Lelkének édessége földi üdvösségünk." (Gárdonyi Géza)

Megélni női létünk csodálatos, felemelő misztikáját mai, rohanó világunkban különös nagy feladat.
Megteremteni a belső és külső harmóniát a megannyi szerep között, melynek meg kell felelnünk, és ez sokszor hihetetlenül nagy kihívást jelent számunkra.
Hiszen egyszerre vagyunk: nők, anyák, társak, szerelmes nők, munkavállalók, lányai szüleinknek, barátnők és sor hosszan folytatható tovább.

Minden szerepünk különböző készségeket és viselkedési formákat követel, melyek között igyekszünk a harmonikus egyensúly megteremtésére.

Csoportjaink a mély belső lényegiségünkre, női erőforrásainkban rejlő készségeink megtalálására koncentrálnak. Hiszen nőként legfontosabb, hogy képesek legyünk érzelmeinket, szeretetünket kifejezni, befogadni, adni és elfogadni.

Fontos, hogy nőként megéljük a női léttel járó teljességet, az örömöt mind kapcsolatainkban, mind szexualitásunkban, hogy merjünk nők lenni, a valódi mély értelemben, ne csak kívül merjünk ragyogni, hiszen az igazi szépség és boldogság belülről fakad.

Ha megtaláljuk a belső harmóniát, stabilitásunkat, környezetünket és kapcsolatainkat is szebbé, boldogabbá tudjuk tenni.

Csoportjainkon kiemelt szerepet kap az intimitás, érzelemkifejezés, örömre való készségek fejlesztése.
Merjünk nővé válni!

 

Hívjon bennünket, ha készen áll a változásra!